Wheels Nats Norr

Nu kan vi med glädje meddela att vi återigen planerar för att träffas igen och det på fortsatt bästa ytan i Umeå, dragonfältet. Till följd av byggnationer på ytan tvingas vi begränsa oss till äldre bilar. Wheels nationals Norr 2022, USA-bilsträff för bilar av årsmodell 1975 och äldre!

Redan tidigt på morgonen fylls träffområdet av glänsande amerikanska vrålåk och gamla klassiker. Vi slår vanligtvis upp portarna klockan 09.00. Kom i tid då det snabbt blir fullt. Besökarna deltar i omröstning av träffens vackraste bil – People´s Choice. En jury av kunniga bilkännare utser också träffens tio bästa bilar i tävlingen Ten Most Outstanding. Så har du en fin bil – tveka inte att anmäla dig. I Wheels Kids Club har vi teckningstävling och alla barn har chansen att vinna. Givetvis får alla små som vill ta med sig en serietidning. Vi samarbetar med den lokala klubben Nailheads som är lika med en garanti för ett väl genomfört arrangemang. Det är ett långvarigt samarbete oss emellan som gör att träffen frodas och vässar träffen från år till år. Nu siktar vi äntligen på att ses igen 2022!

På kvällen fortsätter träffbesökarna till centrala Umeå för traditionell cruising i staden. Entrépris: 100 kr för alla besökare, även förare. Besökare under 15 år fri entré.

Dela det här evenemanget
Mer information
 • Datum & tid
  2 juli 2022 09:00
 • Arrangör
 • Preliminärt program

  09.00 PORTARNA TILL DRAGONFÄLTET ÖPPNAR
  10.00 ANMÄLAN TILL TEN MOST OUTSTANDING CARS ÖPPNAR
  11.00 KIDS CLUB ÖPPNAR– rita och vinn fina priser!
  12.00 Cover Kings spelar live
  13.00 FINBILSPARADEN Ge publiken och domarna chansen att syna din bil på nära håll. Wheels chefredaktör Håkan Johansson ställer frågor och din pärla får glänsa i rampluset! Ten Most Outstanding cars & Peoples Choice utses!
  15.30 PRISUTDELNING